A színésznek meg kell küzdenie párjáért!

Nem adja könnyen a lányát Leonardo DiCaprio apósjelöltje!

Leonardo, Titanic szívtiprója csak bizonyos feltételek teljesítése árán vezetheti az oltár elé kedvesét Bar Refaelit, aki a világ egyik leghíresebb szupermodellje és a párjának lenni egy nagy kihívás!

Képek a szexis és sármos színészről! képgaléria

2009.02.20 17:00mellesleg

Ha Leonardo DiCaprio nősülni akar bizony nagy feladatok elé lesz állítva! A modell ugyanis izraeli származású és ha Bar Refaelit nőül akarja, a színésznek át kell keresztelkednie. 

Bár a pár már 2005 óta együtt van, és hogy a színész tavaly náluk töltötte a húsvétot, azaz már személyesen is ismeri kedvese családját, a papa mégsem enyhült meg és a feltételek nem változtak.
 
- „Azt mondta nekem, hogy ha Leo nem tér át a júdaizmusra, akkor nem lesz esküvő.” – mondta a New York Daily Newsnak a szigorú apuka barátja, Aaron Braunstein boksz menedzser.

A pár hamarosan összeházasodik!

Bar izraeli, a papája hithű zsidó, és nagyon mélyen gyakorolja vallását, ezért ragaszkodik ahhoz, hogy csak zsidó férfihez adja hozzá. 

– " Az tény, hogy a lányom már felnőtt nő, de bizonyos kérdésekben ragaszkodom apai jogaimhoz. A vallás pedig ezek közé tartozik! Csak zsidó férfihez adom hozzá! – mondta az apósjelölt.
 
– " Ha Leonardo nem hajlandó felvenni a mi hitünket, akkor nem lesz esküvő, erről kezeskedem."

Leonardo állítólag még azt is hajlandó lesz megtenni barátnőjéért, hogy zsidóvá keresztelkedik.

– " Szeretnék megnősülni, s mihamarabb gyerekeket is akarok !"– nyilatkozta a színész, és az elhatározása nagyon határozottnak tűnik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.