A színésznő megint szexisen pózolt!

Vadító! Scarlett Marilyn Monroe-ként debütál!

Sokan és sokszor próbáltak már a mai napig elsőszámú ikonnak számító Marilyn Monroe nyomdokaiba lépni. Scarlett Johansson azon kevesek közé tartozik, akik nem csak halovány próbálkozást mondhatnak a magukénak.

Szívdöglesztő! Scarlett Johanssont fotózzák, de hogyan? képgaléria

2009.01.19 14:43mellesleg

A Match Point sztárja a Dolce & Gabbana legújabb smink kozmetikumait népszerűsíti a legendás színésznő stílusában. 

- „Scarlett biztos magában. Gyönyörű, de laza. Nagyon Dolce & Gabbana.” – indokolta az olasz divatház választását.

Fotó: Dolce & Gabbana

- „A sminkre egy különálló dologként tekintünk, pont úgy, mint egy ruhára. Úgy dolgoztunk a kozmetikai termékeinken, mintha egy ruhát terveznénk – a smink is úgy változtatható, mint az öltözék, attól függően, milyen kedvünk van.” – nyilatkozta Stefano Gabbana a tavasszal piacra kerülő termékekkel kapcsolatban.

Mint azt korábban írtuk, Scarlett a Golden Globe átadóra egyedül érkezett, és ex-szerelme, Jared Leto azonnal le is csapott rá, és az egész estét együtt töltötték. 

A két színészt el sem lehetett választani egymástól, a bulit egymás ölelgetésével és csókolgatásával töltötték. 

A régi szerelem felidézéséhez vajon mit szól a szépséges színésznő férje, Ryan Reynolds?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.