Exe nem hagyja békén a színésznőt!

Képek - Na ne! Scarlett Johansson máris csalja a férjét?!

Ha igaz a dolog, bizony nem tűnik valami kitartónak a csinos színésznő! - Az a hír járja, hogy Scarlett Johansson-t megkörnyékezte exbarátja, a szép szemű Jared Leto.

Gyönyörű - Scarlett Johansson a The Spirit bemutatóján képgaléria

2009.01.15 12:00ma.hu
Johansson a férjével, Ryan Reynolds-szal

Nem váltak el haraggal szerelmük lezárása után Scarlett Johansson és Jared Leto - Hirtelen azonban az lett a kérdés, egyáltalán lezárták ezt a kapcsolatot...?

A legújabb pletykák alapján nem úgy tűnik! Jared Leto ugyanis az OK! magazin értesülései szerint túl gyakran látható együtt Scarlett-al.

Az egykori szerelmesek a jelek szerint egyáltalán nem vélik úgy, hogy el kéne szakadniuk egymástól, miután a színésznő férjhez ment...

A régvolt párocskát legutóbb a Golden Globe gálát követő partin látták együtt, s a szemtanúk szerint igen jó hangulatban mulattak. Mintha csak most is tartana a nagy szerelem...

Szerelem 2004-ben: Scarlett és Jared

Leto állítólag mindent megtett, hogy lefegyverezze Scarlett-et, a jelenlevők szerint a meghódítására törekedett.

Johansson pedig nem hárította el közeledését, sőt, ragyogó mosolya elárulta, hogy jól érzi magát a szituációban...

Vajon mit szólt ehhez a színésznő újdonsült férje, Ryan Reynolds?

Jared Leto egyébként azelőtt randizgatott Johansson-nal, hogy a színésznő hosszabb időre lehorgonyzott Josh Hartnett mellett.

A Pearl Harbor sztárja és a színésznő 2004-ben szakított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.