Kivel barnította szilikonnal dúsított idomait?

Pamela Anderson egy titokzatos pasi mellett süttette magát!

Pamela Anderson egy titokzatos férfi társaságában barnította szilikonnal dúsított idomait. Míg az atletikus termetű ismeretlen a hullámokon lovagolt, addig az egykori Baywatch bombázó inkább a parton maradt.

Pamela és a titokzatos pasi a tengerparton! képgaléria

2009.01.14 11:20mellesleg

Habár kapcsolatai – az élen Tommy Lee-vel, Rick Salomonnal és Kid Rockkal – sorra befuccsoltak, a jelek szerint Pammy még nem adta fel a reményt, hogy egyszer megtalálja az igazit. 

Előbb utóbb kiderül, hogy a jóképű szörfös úriember lesz-e a Nagy Ő, vagy sem.

Sütette magát a napon, no de kivel?

Néhány hete azon háborodott fel mindenki, hogy Pamela egy szál semmiben rohangált egy repülőtéren, és ezt többen le is fotózták! Ugyanis alig volt nevezhető ruhának az, amiben a szexszimbólum megvillantotta magát egy repülőtéren 

Az egy szál semmiben rohangálás korszakát éli az egykori Baywatch-modell: Pamela Anderson nemrég egy szál bugyiban jelent meg egy megnyitón, most pedig a LAX repülőtéren Las Vegasból érkezve mutatkozott csipetnyi ruhában. 

A szőke bombázó szexszimbólum júliusban múlt 41 éves, azonban úgy érezheti, teste felett még nem járt el az idő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.