A színésznőről újabb szexi képek készültek!

Hoppá! Scarlett Johansson bordélyházat nyit?

Csukjuk be a szemünket és képzeljük el Scarlett Johanssont, amint fűzőben, neccharisnyában nyit nekünk ajtót. Talán nem is kell már olyan sokat várnunk rá.

2009.01.09 18:27mellesleg

A színésznő a Harper’s Bazaar februári számában beszélt terveiről. Mindenek előtt leszögezte, esze ágában sincs még gyermeket vállalni. Annak ellenére se, hogy lassan négy hónapja hozzáment Ryan Reynoldshoz. 

Egyelőre még a karrierjét kívánja tovább építgetni. Mint mondja, minden álma egy western film. Nagyon tetszene neki, ha ő lehetne a madame egy marcona cowboyokat szórakoztató bordélyházban.
 
- „Az emberek már olyan régóta várják, hogy fűzőben láthassanak.” – viccelődik.

Fotó: Harper's Bazaar/Egotastic

Fűzős bemutatkozására ugyan még várnunk kell, de addig is íme a Harper’s Bazaar felvételei!

A februári Valentin nap jegyében tűzpiros „csomagolásban”, mintegy a szerelem istennőjévé emelve Hollywood egyik legvonzóbb asszonyát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.