A sztár és vőlegénye felbontották eljegyzésüket!

Mi történt? Jennifer Love Hewitt újra szingli!

Az ünnepek alatt szakítottak, felbontva az eljegyzésüket. - mondja egy, az immár külön utakon járó párhoz közel álló forrás.

2009.01.06 19:30mellesleg

Nem egy sztárpár frigye ért véget karácsonykor: mint ahogy arról beszámoltunk, Katy Perry és szerelme egy mexikói nyaralás után az újévet már külön köszöntötte. 

Jennifer Love Hewitt
amerikai színésznő, a Szellemekkel suttogó című sorozat főszereplőnője a napokban szakított a vőlegényével, Ross McCall skót származású színésszel. 

A pár három évig volt együtt, 2007 novemberében jelentették be az eljegyzésüket, de az esküvő időpontját nem tűzték ki.
 
A hirtelen szakítás még Hewitt közeli barátait is meglepte.
 
- „Mind a ketten szomorúak a szakítás miatt. A történtek nagyon megdöbbentették a barátaikat, mivel nagyon boldognak tűntek. Mindenki a legjobbakat kívánja nekik.” 

A Szellemekkel suttogó című sorozat 29 éves hősnője és a 32 éves skót színész tavaly novemberben jegyezték el egymást, két év együttjárás után. 

A szakítás hírét egyikőjük szóvivője se kommentálta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.