A sztár fantasztikus képei a Maximban!

Képek- Hilary Duff úgy döntött megmutatja a világnak, amije van!

Hilary Duff színésznő úgy döntött megmutatja a világnak, hogy a Lizzie McGuire szerepe óta igencsak nagy átváltozáson ment keresztül, és már nem az a kislány, amint egykoron volt.

Hilary Duff fantasztikus képei a Maximban! képgaléria

2008.12.17 17:47ma.hu
Fotó: Maxim

És mi más lett volna erre a legjobb alkalom, mint egy szexis fotózás egy férfimagazinban. Így a Maxim januári számának címlapján a 20 éves amerikai énekesnőt láthatjuk. 

A januári számban, amely a Young Hot Hollywood (a legszexisebb fiatal Hollywoodi sztároknak ajánlják) nevet kapta, feltűnik Vanessa Hudgens, Scarlett Johansson, Katy Perry, Rihanna és Hayden Panettiere is.

Hilary 12 évesen kezdett el színészkedni. Első kisebb szerepe a True Womenben (Amazonok a vadnyugaton) volt, majd a Goldie Hawn által rendezett Hope című tévéfilmben. Szerepelt néhányszor a Lizzie McGuire sorozatban s egy másik Disney-s sorozatban, a That's So Ravenben. 

Ezek mellett számos kisebb szerepeket kapott különböző sorozatokban, mint például az Istenni sugallat Amerikai álmok, Boston Public, Chicago Hope, The Amanda Show, Harmadik műszak. 2004-ben a Nevetséges Napóleonban kapott egy kisebb szerepet, majd 2005-ben együtt forgatott Luke Perry-vel a Tányérdobálókban. 2006-ban a Lányok a pácban filmben a húgával szerepelt, ami két testvérről szól, akiknek az apjuk meghalt, az anyjuk meg távol él tőlük Európában. 

A filmet Erin Brockovich inspirálta. 2006 nyarán Haylie a Broadway-on is feltűnt a Hairspray c. musicalben.Haylie dalszövegíróként írt néhány számot a húgának az albumjaira, a Metamorphosis-ra , Hilary Duffra, és a "Gypsy Womant", Hil negyedik albumjára a Dignity-re. 

Számos soundtracket énekelt, főleg a testvérének a sorozataihoz, ezek közül a legismertebb az "Our Lips Are Sealed". 2008-ban adta ki az első, önálló lemezét, a Walk the Walkot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.