Nem pazarolt időt az öltözködésre a sztár...

Furcsa képek: Pamela Anderson bugyiban ment partizni?

A kebelcsoda már bebizonyította, ha kell, akár anyaszült meztelenül is hajlandó megjelenni egy bulin - Most is majdnem ez történt...

Képek: Pamela Anderson bugyiban ment bulizni? képgaléria

2008.12.08 10:01ma.hu

Pamela Anderson nemrég minden kétséget eloszlatott afelől: nem riad vissza, ha nem mindennapi születésnapi meglepetést kell szereznie egy férfinak. Úgy tűnik, poénból akár egy szál bugyiban is megjelenik nyilvános rendezvényen.

Pamela bevállalós...

Ezúttal Miami-ban, az Art Basel esten tette tiszteletét, David LaChapelle fotóművész kiállításmegnyitóján és azt azt követő partin - enyhén szólva alulöltözötten.

A lenge pólóhoz, ami inkább pizsamafelsőre emlékeztetett, narancssárga, bugyihoz hasonlító alsó részt kapott fel, a hozzá illő narancs színű lábbelikkel...

A fején levő csíkos sapka pedig komolyan feladja a leckét az őt szemlélőknek...

Szerencse, hogy az eseményre autóval érkezett, mert valóságos forgalmi káoszt okozott volna, ha így végiglejt az utcán!

Pamela Anderson legutóbb Hugh Hefner születésnapi buliján okozott alapos megdöbbenést, amikor egy nagy tortával a kezében tipegett be a Playboy atyja elé, és anyaszült meztelenül fejezte ki neki jókívánságait.

Majd az elképedt és kacagó közönség szeme láttára erotikus táncba kezdett. Valószínűleg még a jelen levő lányokat is megizzasztotta zavarba ejtó produkciójával...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.