Hoppá! Bloom exe szexelt Leóval?

Képek - Kate Bosworth felszedte DiCapriót, ő meg nem ellenkezett...

Könnyed kalandban volt része a Titanic sztárjának - Leonardo DiCapriónak állítólag nem is nagyon kellett tepernie, Kate Bosworth mindent megtett, hogy észrevegye.

Szexi képekben az izgalmas szőke Kate Bosworth! képgaléria

2008.11.28 12:00ma.hu

Együtt töltötte az estét a hollywood-i Bardot klubban Leonardo DiCaprio és Orlando Bloom exbarátnője, Kate Bosworth - De ennél azért több is történt...

A Star magazinnak egy szemtanú állította, hogy Kate minduntalan Leonardo körül volt. "Testbeszédével jelezte a színész felé, hogy nem bánná, ha a hálószobában folytatnák a jó hangulatú beszélgetést. Az sem zavarta, hogy hányan látják..."

Kate Bosworth csavarta el Leo fejét?

"Az egész estét egymás közelében töltötték a Bardot-ban, bizalmasan suttogtak egymás fülébe és többször is igen közel húzódtak egymáshoz" - folyatta a jelenlevő informátor.

DiCaprio egyébként barátokkal érkezett, Kevin Connely és Lukas Haas is köztük volt. A VIP szektorban foglaltattak asztalt.

Nemcsak Bosworth, több ismert hölgy is körülvette őket, mint például Leelee Sobieski, ám Kate idejekorán elkezdte megrohamozni a jelenleg szingli színészt...

"Leo és Kate egy idő után úgy viselkedtek, mintha senki más nem lenne rajtuk kívül a klubban
- mondta a szemtanú. - Bosworth mindent megtett, hogy a figyelem rá irányuljon, melyben persze segítette kivágott, szexis fekete ruhája is..."

A Star magazin forrása szerint a két színész a party végén együtt távozott - azt csak ők tudják, hogy hová...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.