Vadon Jani véleménye a celebekről

A "Celeb vagyok" legmókásabb alakja kitálal!

A nézők több hírességet is megismerhettek emberi oldalukról, ami nem mindenkinek vált előnyére.

2008.11.22 10:34rtlbulvar.hu

Sem Balázs, sem pedig Jani nem rejtette véka alá a véleményét a táborba költöző celebekről, és Jani most is bátran vállalja, kiben csalódott kellemeset, és ki volt az, aki a valóságshow alatt rontott a róla kialakult képen.

Szőke András a munkássága alapján korábban az egyik kedvencem volt, ezért tőle teljesen másra számítottam, mint ahogyan a dzsungelben viselkedett, több humorra és kevesebb görcsösségre. Az imidzse alapján sokkal több keménységet, vagányságot vártam Tóth Gabitól is, és Kinter Oszkárról sem őrzök pozitív emléket az alapján, ahogy Fekete Pákóhoz viszonyult. Viszont például Horváth Évát, Dér Henit, Somát és Rippel Ferit jobban kedvelem, mióta láttam őket táborlakóként is.

Soma akkor ébresztett igazán tiszteletet Janiban, amikor a második bátorságpróbáján, a vízesés alatt, egy áttetsző kockába zárva, szemrebbenés nélkül végrehajtott egy kemény feladatot.

- Amit a nézők nem érzékelhettek a képernyőn keresztül ezekből a percekből, hogy a víz jéghideg volt, a próba veszélyes, és míg a stábtagok a parton átázva fagyoskodtak, addig Mamagésa egy szál trikóban és egy bikinialsóban mosolyogva, teljes átéléssel gyűjtötte a csillagokat.

Benkő Dániel viszont pontosan azt a figurát hozta, amit vártam tőle. Tisztelem az életfelfogását és az intelligenciáját, tanulmány volt, ahogy tudatosan taktikázott a többi híresség között. És Gjon „Rambot” is nagyon szórakoztatónak tartom, ő azonban Benkővel ellentétben teljesen ösztönös volt, komolyan gondolta minden egyes szavát és tettét, ettől volt annyira vicces.

A Celeb vagyok, ments ki innen! mindkét szériája nagy sikert aratott a nézők körében, amihez nagyban hozzájárult a műsorvezető páros munkája is. Jani szerint az tetszhetett az embereknek, hogy őszinte és sokszor vitriolos megnyilvánulásaik mellett merték vállalni a saját hibáikat is, és egymáson legalább annyit nevettek, mint a táborlakókon.

A kifigurázott celebek sem kérték még rajtuk számon a sérelmükre elkövetett tréfákat, Janiék pedig remélik, hogy ez azért van, mert ők is képesek görbe tükrön át szemlélni magukat és nevetni pellengérre állított tulajdonságaikon.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.