Alaposan leitta magát a sztár!

Kínos fotók: Leona Lewis tökrészeg volt - támogatni kellett

Remek előadást tartott a csinos Leona Lewis a Glamour magazin estjén a minap - Sikerét bulival megünnepelte, ám kissé túllőtt a célon!

Ajjaj - Leona Lewis alaposan felöntött a garatra! képgaléria

2008.11.17 10:30ma.hu

A Glamour magazin estjének egyik sztárvendége volt a múlt hét végén Leona Lewis a londoni Sanderson hotelben.

Előadása után az énekesnő együtt ünnepelt a Gossip Girl Chase Crawford-jával és Keyshia Buchanan-nel a Sugarbabes-ből.

Leona a barátjával, Lou-val - Fotó: perezhilton.com

A lányok kissé felöntöttek a garatra, különösen Leona - A lesifotók, melyek a buliban készültek róla, egy idő után egyre viccesebbek lettek...

A hunyorgó, vigyorgó énekesnő, akit a végén barátai támogattak, meglehetősen furcsa látványt nyújtott - főleg annak fényében, hogy korábban Lewis azt nyilatkozta az alkohol-fogyasztással kapcsolatban: ő nem iszik.

Meg is indokolta távolmaradását: elmondása szerint nem ízlik neki egyik alkoholos ital sem, egyenesen visszataszítónak találja az ilyesmit. Nos, úgy tűnik, a 23 éves sztár megváltoztatta a véleményét...

A Hello magazin szerint egyébként Leona Lewis jelenleg lakás-vásárlással van elfoglalva.

Az énekesnő a barátjával, Lou Al-Chamaa-val bérelt közösen egy kuckót, melyet most meg is szeretne vásárolni remek fekvése miatt, és azért, mert a lakás közel van a szerettei otthonához is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.