A brazil szupermodell férjhez megy?

Leo végleg lecsúszott Gisele-ről - képek a gyönyörű modellről

Pár hét múlva már nem találgathatjuk, mikor jön össze megint Gisele Bündchen és Leonardo DiCaprio. Ha minden igaz, a brazil szupermodell férjhez megy mostani párjához, Tom Brady futballcsillaghoz.

Gisele Bündchen, a gyönyörű brazil modell képgaléria

2008.10.26 17:10UIP
Gisele Bündchen

A hírek szerint a híres New York-i Tavern étterem ad majd otthon a házasságkötést követő fogadásnak. Amennyiben ez tényleg így van, a fogadás az év egyik nagy társasági eseményének ígérkezik. Állítólag DiCaprio is hivatalos a Tavernbe, mostani párjával, Bar Refaeli izraeli modellel együtt.

Az isteni Leót legközelebb A szabadság útjai című drámában láthatjuk. Olyan fiatal középosztálybelit alakít, aki értelmes életet akar élni, ezért feleségével, akit Kate Winslet játszik, Európába költözik. Hamarosan kiderül, nem biztos, hogy házasságuk kibírja a nagy változást. A sztárok mellett a film minőségének további garanciája, hogy az Oscar-díjas Sam Mendes a rendező. (Revolutionary Road - hazai bemutató: 2009. január 22.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.