Mi történt a szexi, nagymellű sztárral?

Döbbenetes képek! Lepukkant lett! Pamela smink nélkül, eltorzult arccal!

Kócos haj, dagadt szemek, mély ráncok, eltorzult arc! Tényleg ez lenne Pamela Anderson? A nagymellű szexbálványról talán még sosem láthattunk ennyire lepukkant fotókat!

Íme! Pamela Anderson lepukkantan, smink nélkül sétálgatott! képgaléria

2008.10.20 19:30ma.hu
Pam nagyon rossz formában!

Elég furcsa, hogy a 41 éves sztár némelyik képen úgy néz ki, mintha az évek alatt semmit sem változott volna, néha meg idősebbnek is tűnik koránál. 

Az ünnepelt kebelcsoda azonban iszonyatosan rosszul festett, amint a malibui parton sétálgatott. Magányosan, gondolataiba merülve, mely torz grimaszt csalt egyébként is smink nélküli, elég szomorú arcára. 

A szexszimbólum titulust mostanság nem éppen lehet rá használni, bár a Playboy atyjának születésnapján elég jó formában láthattuk, és természetesen teljesen meztelenül!

Itt csúcsformában, sminkben!

A minap „megcsodálhattuk” Pamela narancsbőrös fenekét egy szál rövidnadrágban. A szexi kebelcsoda ugyanis nagy hibát követett el, amikor szuper rövid nacit húzott és engedte láttatni narancsbőrös fenekét és combját! 

Most pedig itt vannak az újabb, rosszul sikerült képek! Az arcáról is napvilágot láttak az idő múlását bizonyító fotók. 

A volt Baywatch sztár már 41 éves és arcán már meg is jelentek a ráncok egy ideje, ám ilyen rossz formában még nem láthattuk, lám mit tesz a smink!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.