A kebelcsoda combjai sem tökéletesek!

Hoppá! Narancsbőrös Pamela Anderson feneke!

Bizony, Pamela Anderson se lesz már fiatalabb, az idő múlásának ő sem tud gátat vetni. A volt Baywatch sztár már 41 éves és arcán már meg is jelentek a ráncok egy ideje, ám azt még nem láthattuk, hogy a feneke mennyire narancsbőrös!

Teljesen pucéran köszöntötte a Playboy atyját Pamela! képgaléria

2008.10.16 18:00ma.hu
Ez a nadrág nem volt előnyös választás!

A szexi kebelcsoda nagy hibát követett el, amikor szuper rövid nacit húzott és engedte láttatni narancsbőrös fenekét és combját! 

Pamelának a jelek szerint ez azonban még meg se fordult a fejében. 1989 óta 13-szor szerepelt már a Playboyban és per pillanat a 14.-re hajt. 

"Biztosan benne leszek még a Playboyban!" - nyilatkozta magabiztosan Pamela.

Pamela! Ez bizony tényleg narancsbőr!

Arról mindenesetre biztosan gondoskodott, hogy a Playboy atyja ne felejtse el őt sem még hosszú ideig! A szőkeség nemrég egyszál semmiben, tortával köszöntötte Hugh Hefnert 82. születésnapján, a jelenlevők legnagyobb meglepetésére! Pamela, a Playboy egykori népszerű modellje meztelenül, kezében egy tortával sétált Hefner elé, és akkora meglepetést okozott az ünnepeltnek, hogy az alig jutott szóhoz! 

De még nem sejtette, hogy egyéb produkció is következik. Anderson ugyanis egy erotikus táncot is előadott a szülinaposnak, majd pedig szájon is csókolta a Playboy-mogult! 

A többi szexi lányvendég is vastapssal jutalmazta Pamela akcióját - nagyon tetszett nekik a mutatvány, még akkor is, ha az ő produkciójuk nem ért fel a "régi motoros" nyuszilányéval...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.