A színésznő próbál hétköznapi életet élni!

Tüzes képek! Scarlett Johansson nem díváskodó színésznő!

Hollywoodban rengeteg olyan sztár van, akik díváskodnak, tele vannak sztárallűrrel és hatalmas kísérettel érkeznek bárhová is mennek! A hosszú kívánságlistákról nem is beszélve! Scarlett Johansson tagadja, hogy ilyen lenne! Sőt!

A gyönyörű szőkeség talpig vörösben! képgaléria

2008.09.25 18:00ma.hu
Egyszerű esküvőt tervez!

A színésznő próbál normális, hétköznapi életet élni, és esküvőjét is az egyszerűség jegyében tervezi kedvesével, Ryan Reynoldsszal

A pár májusban jegyezte el egymást, és Scarlett most elárulta, hogy intim szertartáson, a média jelenléte nélkül szeretnék kimondani a boldogító igent: 

"Számomra nagyon fontos a magánéletem. Így valószínűleg az esküvőnk is olyan intim lesz, amennyire csak lehet" - mondta a sztár egy amerikai magazinnak.

Párjával, Ryan Reynoldsszal

Scarlett eddig is nagyon visszahúzódóan viselkedett, sosem kedvelte a magamutogatást és az extravaganciát.
 
"Nagyon csendes életet élek. Nem vagyok díva" - mondta Scarlett, majd hozzátette: 

"Nem követelőzöm, és nem utazom hatalmas kísérettel. Nem vagyok olyan személy, akivel nehéz lenne együtt dolgozni. Imádom a munkám és nem hagyom a külsőségek rossz hatásaal legyenek szakmai értékeimre!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.