LiLo nagy hassal szívja a bagót

Képek: Hoppá! Lindsay Lohan megmutatja nagy pocakját

Szexi kék felsőben, de nagy hassal, egyik kezében a cigarettával, másikban egy doboz Red Bullal álldogál Lindsay Lohan egyedül az utcán...

Hoppá! Lindsay Lohan megmutatja terhes pocakját képgaléria

2008.09.03 10:42ma.hu

...aligha lehet tekintettel LiLo a pocakban lapuló babára!

Szerencsére, mindez csak egy film jelenete, akárcsak Lindsay Lohan terhessége! A csinos színésznő várandós tinédzsert játszik új filmjében, a Labor Pains-ben.

Lindsay még kitart leszbikus barátnője mellett

Egyelőre nem válik anyává a bevállalós LiLo, különösen, hogy privát még mindig leszbikus barátnőjével, Samantha Ronsonnal tölti szabadidejét.

Az ismerősök szerint a románc a két lány között már kihűlőben van, Lindsay szeretné felrúgni a kapcsolatot - ám a hírverés még mindig igen nagy körülöttük, így ez egyelőre nem tűnik jó húzásnak.

Közös fotóik tanúsága szerint mindenesetre igen bensőséges kapcsolatban van LiLo és Sam, nem igazán lehet eldönteni, milyen fokon ég ez a szerelem...

Egy biztos: annak is híre ment, hogy Lohan édesapja nagyon örülne neki, ha lánya végre jobb belátásra térne és egy férfi vő-jelölttel örvendeztetné meg...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.