Nem veszi komolyan vonzerejét!

Scarlett Johansson elárulja érzéki vonzerejének titkát!

A titok nyitja abban rejlik, hogy az érzékiséget nem szabad komolyan venni! A szexisség valami olyan dolog, amit Scarlett nem vesz igazán komolyan.

Szexis képek! Scarlett Johansson érzéki vonzereje! képgaléria

2008.08.19 19:30ma.hu
Scarlett érzékiségének titkáról beszélt egy talkshowban!

Egy debütáló albummal, két provokatív mozifilmmel, és egy eljegyzéssel a háta mögött, bizton állítható, hogy Scarlett nyerő szériában van. 

Fontos a színjátszás szeretete és a lelki társ megtalálása.
 
„Normális esetben nem jut eszembe, hogy szexi vagyok-e. Inkább azon filózom, hogy szalonképesnek és épelméjűnek látszom-e?” – mondta a színésznő.

Érzéki jelenet Keira Knightley-vel!

Hamarosan a magyar mozikba is eljut legújabb filmje, Woody Allen új vígjátéka, a Vicky Cristina Barcelona. A filmben a gyönyörű színésznő egy kalandvágyó amerikai turistát játszik.
 
A flm leghíresebb jelenete minden bizonnyal a sokat vitatott csók Penélope Cruzzal

Májusban jelent meg Scarlett első zenei albuma, Anywhere I Lay My Head címmel, amely jórészt egy Tom Waits válogatás. 

Ooktóberben pedig a He’s Not That Into You (Annyira nem jössz be neki) című bestseller moziváltozatában, egy romantikus vígjátékban láthatjuk, egy szerelemben összezavarodott lány szerepében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.