A sztár abbahagyta sanyargató diétáját!

Képek! Hilary Duff újra duci, de boldog!

Hilary Duffnak sokáig molett testalkata volt, de tavaly egy diéta által jó pát kilótól megszabadult. A szinte csont soványra fogyott sztár akkoriban már megdöbbentette rajongóit, akik arról beszéltek, hogy túlzásba viszi a fogyókúrát.

Hilary néhol duci néhol sovány, de mindig szexi! képgaléria

2008.08.14 11:15ma.hu
Hilary itt még soványan!

Hilary tökéletes formáját szép lassan elveszítve, csont és bőr lett! 

A napokban viszont lencsevégre kapták a sztárt, aki szemmel láthatóan felszedett néhány kilót, és boldognak is tűnik barátjával, Mike Comrie kanadai profi hokijátékossal. A soványságnak vége örökre? Vajon Hilary rajongói is örülnek a változásnak?

A sztár szemmel láthatóan nőiesebb és ducibb formában!

A Hilaryről készült legfrissebb fotók arról árulkodnak, hogy a 21. életévében járó énekes-színésznő felhagyott az örökös diétájával, és így is nagyon csinos és valószínüleg szerelme is egyetért ezzel! 

Hiszen a nőies formák nagyon jól állnak a fiatal sztárnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.