Egyik nap istennő, a másik nap...

Képek! Pamela is tud igénytelen lenni!

Pamela Anderson alakja túl a negyvenen is irigylésreméltó. A szexszimbólum híres a szexis belépőiről, bárhol, bárkit elkápráztat. Ám amerikai lesifotósok lerántották a leplet a Playboy nyusziról, enyhe sminkben, kócosan, snasz polóban és nadrágban fotózták New York utcáin.

Képek: az igénytelen és dögös Pameláról! képgaléria

2008.07.31 15:45ma.hu
Pamela smink nélkül, fáradtan és kócosan

Megdöbbenést keltett Pamela Anderson. A színésznő New Yorkba látogatott, ahol egyik nap egy nívós tv-show sztárvendége volt. Tökéletes smink, haj és mélyen dekoltált, testresimuló ruha volt rajta. A 41 éves Baywatch sztár húszéves lányokat megszényenítve vonta magára a tekinteteket. 

Ám néhány órával a show előtt a színésznő enyhe sminkben, fáradtan, kócosan és egy kényelmes polóban és egy rövidnadrágban vonult végig New York utcáin, majd a Central Parkon, ahol kisfia Dylan gördeszkázott. A két fotó erősen kontrasztot ad egymásnak. Mit tesz egy jó minőségi sminkkészlet? Bizonyára Pam ismeri a titkot..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.