A barátnők erotikus táncot lejtettek

Izgi képek: Vad bulin ünnepelte magát Pamela Anderson!

Negyvenegy éves lett a kebelcsoda, Pamela Anderson - A szilikonkeblű színésznő egy hatalmas party-val ünnepelte a jeles napot, lenge öltözetű lányokból sem volt hiány nála...

Pamela Anderson fergeteges születésnapja! képgaléria

2008.07.07 15:47ma.hu

Nem tudni, igazak-e a hírek, miszerint Pamela Anderson ismét korábbi férjével - és igaz szerelmével -, Tommy Lee-vel próbálkozik, tény, hogy a férfi hiányzott a Baywatch-baba szülinapjáról.

Ennak ellenére azonban Pam alaposan kirúgott a hámból a hétvégén. Megadta a módját az ünneplésnek, hogy már bőven túl van a negyvenedik ikszen - ami egyébként nem látszik rajta -, és hatalmas bulit rendezett barátainak a Las Vegas-i Lax Night klubban.

Kendra Wilkinson nem maradt szomjas

A szöszke ünnepelt jellegzetes, rózsaszín, és persze mélyen dekoltált ruhában jelent meg - barátnői pedig, akik szintén megmutatták már formás testüket a Playboy-ban, nemkülönben szexis cuccokban mulattak.

Még erotikus táncukkal is feldobták a party-t! Köztük volt többek között a csinos Kendra Wilkinson is, aki 23-ik születésnapját ülte a napokban. Pam party-ján egyszerre két üvegből döntötte magába az italt...

Anderson pedig sokak meglepetésére egy újabb pasi oldalán múlatta az időt, aki nem más, mint Britney Spears exbarátja, Criss Angel.

A szilikonbaba még alkalmi tetoválást is festetett formás lábára, a fotósok pedig gondoskodtak róla, hogy némileg a szoknyája alá is betekintést nyerhessenek...

A színésznő igazán élvezte a bulit, némi hangulatfokozás után kéz nélkül állt neki a tortaevésnek. Arról sajnos nem készült kép, hogy utána hogy festett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.