Ő sem lesz Bond-hang!

Képek! Leona Lewis mégsem énekel James Bondnak?

Pár hete felröppent a hír, hogy Leona Lewis énekelheti el a legújabb James Bond film, a Quantum of Solace főcímdalát. Az énekesnő nemrég határozottan cáfolta az értesüléseket.

Képek: ők sem lettek Bond lányok! képgaléria

2008.06.18 11:40rtlbulvar.hu

A szóvivő kijelentette: a hír kacsa, és Leona sosem tárgyalt a film producereivel. Annyi biztos, hogy eredetileg Amy Winehouse-t szemelték ki a film készítői a megtisztelő feladatra, de ő nem vállalta a felkérést, mondván: még nem áll készen. 

Pár hete Beyonce Knowles-t is hírbe hozták ezzel kapcsolatban. Az egykori Destiny's Child tag is úgy nyilatkozott: semmi sem igaz a pletykákból. Ezek után már nagyon várjuk, ki lesz a következő ál-főcímdalénekes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.