Mi köze a színésznőnek az elnökjelölthöz?

Scarlett Johansson állandóan Obamával levelezik!

Scarlett Johansson és Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt leendő elnökjelöltje rendszeresen e-mailezik egymással - erről maga a 23 éves hollywoodi színésznő mesélt az amerikai sajtónak.

Scarlett Johansson és az ő mély dekoltázsa... képgaléria

2008.06.12 16:00MTI

Scarlett Johansson és Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt leendő elnökjelöltje rendszeresen e-mailezik egymással - erről maga a 23 éves hollywoodi színésznő mesélt az amerikai sajtónak.

Minden elnökjelölt szívesen fogadná egy olyan szőke szexi sztár támogatását, amilyen Johansson, s ő Obama nagy rajongója. A Match Point és az Elveszett jelentés című Oscar-díjas film sztárja nem titkolja, hogy odavan az illinois-i szenátorért.

Januárban azzal viccelődött riporterek előtt, hogy Obama jegyese, "a szívem az övé". Johanssont - mint elmondta - alapvetően Obama háborúellenes nézetei vonzották.

Barack Obama

A színésznő több demokrata előválasztási vita után is üzenetet küldött a politikusnak, gratulált szerepléséhez. Obama pedig nemcsak 1-2 sorral, felületesen intézi el Johansson leveleit, tartalmas válaszokat küld.

A színésznőt lenyűgözi, hogy a szenátor időt szakít a levelezésre. Mint elmondta, Obama nagy mozirajongó, jól ismeri a hollywoodi színészek alakításait. Johansson kifejtette: pragmatikusan közelíti meg saját szerepét a kampányban, igyekszik minél több ember figyelmét felhívni Obama üzenetére.

Ha van két nap szabadideje, jelzi ezt a kampánynak, és egyeztetik, milyen eseményen vennék hasznát megjelenésének. Johansson abban a kampányvideóban is szerepel, amely a szenátor jelszavát népszerűsíti: "Igen, képesek vagyunk".

Scarlett Johanssonon kívül - akit az amerikai FHM magazin két éve a világ legszexisebb nőjének választott - olyan hírességek kötelezték el magukat Barack Obama mellett, mint Tom Hanks, Robert De Niro, Jennifer Aniston, George Clooney, továbbá Bruce Springsteen, Jessica Alba és Ryan Phillippe.

Johansson nevetve mondja: Obamát országszerte a fiatalok támogatják, s ez a republikánus John McCain szenátorról nem mondható el.

Olyan fiatalok álltak Obama mögé, akiknek azelőtt eszükbe sem jutott a politika - tette hozzá a Politico magazinnak adott interjújában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.