Túl rövid minit választott a kebelcsoda

Hujjuj! - Ciki fotók: Pamela Anderson szoknyája felcsúszott!

Hoppá - Kissé melléfogott a kebelbajnok színésznő, már ami a ruhaválasztást illeti. Pamela Anderson láthatóan remekül mulatott a bulin, de a szoknyája is önálló életre kelt...

Ajjaj, Pamela - Túl rövid ez a ruha! képgaléria

2008.05.28 14:14ma.hu

Jól beválasztott Pamela Anderson! Nos, ezúttal nem pasiról van szó, akivel - valószínűleg - ismét az oltár elé állna a szőke kebelcsoda, hiszen általában igen rövid időn belül nyélbe szokta ütni az ilyesmit...

...és ez még csak a kezdet!

Pammy ezúttal egy fergeteges rendezvényre válaszott nagyon rosszul: gyönyörű ez az ezüstösen ragyogó coctailruha, de talán egy kicsit rövidke!

A Baywatch egykori bombázója talán nem számított arra, hogy az bulin, ahol maga is a műsorvezető szerepét töltötte be, túlságosan is jól érzi majd magát, és a party hevében a szoknyájára kevésbé tud odafigyelni...

Látható, ahogy egy-egy alkalommal már megragadja a ruha végét, mintha sejtené, hogy ebből bizony gond lesz...De egy óvatlan pillanatban már hiába az elővigyázatosság... !

Nos, kétségtelen, hogy Pamela Anderson ma is figyelemreméltó szépség, de az ehhez hasonló szereléseket legközelebb talán mellőznie kéne...főleg a színpadon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.