Külföldre viszi produkcióját a műsorvezető

Frei: Nem csatázok Norbival a kávé miatt!

A pár hónapja kisebb-nagyobb sikerrel futó, "A sztárok a fejükre estek" című produkcióját külföldön szeretné eladni Frei Tamás. Mesélt azonban a szentendrei kávéház-botrányról is, és arról, hadakozik-e Schobert Norbival.

2009.04.26 09:45Tabu tv - Fotó: frei.hu

Még tavaly Kirsten van Nieuwenhuijzen elmondta, hogy Frei Tamással az elmúlt egy év közös munkájának eredményeként A sztárok a fejükre estek nemzetközi sikerformátum lehet, hiszen Norvégiában, Németországban és Lengyelországban is érdeklődnek a műsor iránt, így igen komoly esélye van annak, hogy egy magyar ötlet nemzetközi sikerformátummá válik.

Úgy tűnik, nem beszéltek a levegőbe, hiszen a napokban Frei Tamás a Tabu Tv riporterének beszámolt arról, hogy sok az érdeklődő a műsor formátum iránt.

"Most Kánban bemutatták a formátumot, tehát a különböző országokkal folytatnak a holland terjesztők tárgyalásokat. Remélem, néhány hónapon belül kiderül, hogy néhány másik ország is megvalósítja-e. Remélem úgy válogatnak szereplőket, és úgy válogatnak a helyszínekből és a lehetőségekből, hogy sikerül izgalmasabbá tenni a műsort" - meséli Frei Tamás a Tabu Tv riporterének.

Mint ahogyan ismeretes, jó magyar celeb szokásként Frei Tamás is céget alapított magának saját nevével: ő a kávéiparba vetette bele magát.

Kávéházaiban vendégei - Magyarországon egyedülálló módon - kézzel szedett, szemenként válogatott és frissen pörkölt ültetvénykávé ritkaságokat kóstolhatnak meg - több, mint 40 féle recept alapján elkészítve.

Nemsokára 4 új kávéházat is nyit majd, és külföldre is nyit a szolgáltatással. Nemrég bulvár botrány keveredett abból, hogy ezúttal az üzleti életben csapott össze a világutazó Frei Tamás és a fitneszguru Schobert Norbi.

A jelek szerint Frei kávéháza megy jobban Szentendrén, míg nála tömött sorok állnak, Norbi boltja üresen kong.

"Írta a bulvársajtó, hogy nálunk többen vannak, mint Norbi kávézójában. Nem versengek Schobert Norbival e tekintetben, mert ilyen alapon van még húsz kávézó Szentendrén, de hát persze ez így pikáns, hogy ismert emberek nevéhez köthető kávézókban melyekben vannak sokan, és melyekben kevesen" - mondta el a Tabu Tv riporterének Frei.

A műsorvezető és cégtulajdonos Frei Tamás ennek ellenére hozzátette, ő még nem fordult meg Norbi kávézójában, de elmondta, az ő kávézóhálózata speciálisabb mint Norbié.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.