Nekitámadt a zsaruknak - de csak a film miatt

Képek: Mi történt? Pizsamában tartóztatták le Johnny Depp-et!

Borzas hajjal és ábrázattal, pizsamában rohangált a romantikus olasz városban az amerikai színész, akit végül a zsaruknak kellett megfékezniük - szerencsére csak egy jelenet kedvéért!

Pizsamában támadt a zsaruknak, elkapták Johnny Deppet! képgaléria

2010.03.17 10:50ma.hu

Johnny Depp kiugrott egy lakás erkélyéről, lerohant a piacra, törve-zúzva menekült, egy zöldséges rakományát sem kímélve Velencében!

Depp a forgatáson - pizsamában és kabátban

Majd nekitámadt a kiérkező rendőröknek, és egyiket a vízbe is lökte, mielőtt kézre kerítették - hála az égnek csak legújabb filmje kedvéért vált őrült a sármos színészből!

Depp a Tourist című alkotást forgatta egyszál csíkos pizsamában az olasz városban. Valljuk be, meglehetősen ütős látvány lehetett ilyen módon rohangálva a velencei tengerparton...

Szerepe szerint a sztár elméje kissé elborul, ezért fogja menekülőre a dolgot. Johnny új filmje, amely egy Anthony Zimmer-remake, csak jövőre kerül a mozikba.

A forgatások mindenesetre már zajlanak, ami dícséretes ahhoz képest, hogy a filmről januárban még azt sem tudták, mikor kezd el készülni, és a szereposztás is folyamatosan változott...

A jelek szerint tavaszra valóban megkeződtek a Tourist munkálatai.

Mindenkit átvert Johnny Depp?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.