Mindig magával cipeli a mamát a sztár...

Képek - Leonardo DiCaprio anyuci pici fia?

"Anyuci pici fia vagyok" - ezt válaszolta Leonardo DiCaprio az újságírók azon kérdésére, hogy miért viszi el mindig magával édesanyját a filmjeinek bemutatójára....

Izgató képekben Leo kedvese, Bar Refaeli modell! képgaléria

2010.02.18 13:30mellesleg

Leonardo DiCaprio jelenleg a Berlini Nemzetközi filmfesztiválon vesz részt, ahol legújabb filmjét, a Shutter Island-et népszerűsíti, édesanyja Irmelin DiCaprio és barátnője, Bar Refaeli társaságában.

Leo édesanyjával és nagymamájával

A 35 éves színész büszke arra, hogy ennyi idősen is ilyen közeli kapcsolatban áll édesanyjával.

"Szeret ilyen alkalmakkor velem jönni, és ha lehetőségem van arra, hogy kísérőként magammal vihessek valakit, akkor minden további nélkül megteszem. Most, Berlinben édesanyámnak rokonai is vannak, emelett nagyon szeret Európában utazni"
- mesélte Leonardo.

"Nem érdekel, ha anyuci pici fiának tartanak, szerintem nagyszerű dolog, hogy el tudom hozni őt magammal"
- tette hozzá az édesanyjával kapcsolatos kérdést valószínűleg cseppet sem unó DiCaprio.

DiCaprio is adott egymilliót Haitinak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.