Marcia Cross nem az tipikus szépség...

Képek: Meghökkentően fest a született feleség smink nélkül!

Gyermekével kapták lencsevégre séta közben a filmben mindig pedáns, kifogástalan külsejű "Bree"-t, azaz Marcia Cross-t - A színésznőt erős sminkkel szokhattuk meg, ám valljuk be, nélküle igen furcsán mutat!

Ijesztő a színésznő? - Marcia Cross furcsa smink nélkül! képgaléria

2010.01.29 06:35ma.hu

A Született feleségek nem túl laza felfogású Bree-jének tavalyelőtt rendeződött az élete.

A ma 46 éves színésznő ugyanis, bár 2006 júniusában férjhez ment a bróker Tom Mahoney-hoz, addig nem esett teherbe, és már-már le is tett róla, hogy valaha édesanya lesz.

A Született feleségek Bree-jeként

Hatalmas öröm volt, amikor orvosa mégis közölte vele, hogy gyermeket vár, ráadásul mindjárt kettőt! Marcia Cross-nak ikrei születtek.

Eden és Savannah lassan hároméves, a csinos színésznő pedig büszkén rója velük az utcákat.

A minap Santa Monicában kapta lencsevégre egy fotós egyik lányával és rokonával Marciát, aki bizony - bár összetéveszteni így sem lehetne senkivel - igencsak meghökkentő látványt nyújt smink nélkül!

Túlságosan fehér bőre valósággal világít, vörös haja még ki is emeli, a hasonló színű szemöldökkel pedig még furcsább az összhatás...

Már csak a világító szemek hiányoznának - lehet, hogy sötétben még meg is ijednénk a jellegzetes vonásokkal megáldott színésznőtől...

Ősz fürtökkel és ráncosan a született feleségek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.