"Sohasem vállalnék ilyen jellegű szereplést"

Izzasztó fotók - Pamela Anderson nem viszi dudáit a dzsungelbe

A Baywatch egykori kebelcsodája, Pamela Anderson minden híresztelést cáfol, melyek azt állítják, szerepelni fog két angol valóság-showban.

Nézze meg Pamela Anderson meztelen testét! képgaléria

2009.11.04 18:25mellesleg

A Daily Star magazin elmondása szerint brit producerek meg akarták nyerni a 42 éves szexbombát egy dzsungel-kalandhoz.

Miután Pamela Anderson erre nemet mondott, az itthon is ismert Big Brother műsorral próbálkoztak a producerek, ám ezzel sem tudták meggyőzni a sztárt.

"Sohasem vállalnék ilyen jellegű szereplést" - nyilatkozta Pamela. Az azonban rejtély marad, miért irtózik ennyire a valóságshowktól.

Feltehetően nem a bekamerázott zuhanyozással van problémája, hiszen kevés olyan ember él a földön, aki ne látott volna róla erotikus fotót magazinban, vagy akár tv-műsorokban.

Bizonyára vagyona sem szorul bővítésre, ha visszautasította az ajánlatot, hiszen egy világsztárnak hatalmas összegeket ajánlanak fel egy ilyen szereplésért.

Talán személyiségjegyei nem teszik alkalmassá a nyilvános együttélésre?

Baywatch-fürdőruhában izgatja párját Pamela Anderson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.