A sármos színész vámpíraspiránsként látható

Johnny Depp vért szívna!

Robert Downey Jr. után újabb sztár jelentkezett "vámpíraspiránsként". Johnny Depp egy hatvanas évekbeli amerikai tévésorozatot szeretne a nagyvászonra vinni, s az adaptációnak természetesen ő játssza majd a főszerepét.

2009.08.19 18:50ma.hu
Depp és Tim Burton

Az egy vámpírátokkal sújtott férfiról szóló Dark Shadows című széria 1966 és 1971 között futott az amerikai tévékben, és összesen 1225 epizódot ért meg.

A gótikus sztori főhőse Barnabas Collins vámpírfejedelem, mellette azonban más vérszívók, boszorkányok és vérfarkasok is megjelentek a színen. Depp állandó alkotótársával, Tim Burton rendezővel dolgozik a projekten, melyből állítólag 2011-re lesz nagyjátékfilm.

Az Ollókezű Edward, Az Álmosvölgy legendája és a Charlie és a csokigyár sztárjának állítása szerint már meg is kezdték a munkát.

- "Megszállottan rajongtam a főhősért, Barnabas Collinsért. Több fotó is készült rólam olyan 5-6 éves koromban, melyeken Barnabas Collins-posztereket a kezemben tartva vagyok látható" – nyilatkozta a színész.

- "Valóban ez a terv. Volt valami nagyon különös a Dark Shadowsban, valami hátborzongató vibrálás járta át – engem pedig nagyon izgat ez a vibrálás. Talán még túl korai beszélni róla, de nagyon izgatott vagyok a projekt miatt" – tette hozzá Burton, a rendező.

Talán az Alkonyat-regények és az adaptációjukként megvalósuló filmek kirobbanó sikerének hatására az utóbbi időben ismét reneszánszukat élik a vámpíros történetek.

Nemrégiben Kate Beckinsale-ről derült ki, hogy a harmadik részbeli távozása után a negyedik részre visszatér az Underworld-franchise-ba, majd egy arról szóló hír terjedt el, hogy ismét adaptáció készül Anne Rice Vámpírkrónikái alapján, melyben állítólag Robert Downey Jr. játssza majd Lestat, a vámpír szerepét.

Depp nősül vagy sem?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.