Csúfos vég közeleg?

Fotók - Scarlett Johansson házassága az első évet sem éri meg?

Amilyen szépen indult, olyan csúfos vége lehet Scarlett Johansson és Ryan Reynolds házasságának - Lehet, már az első évfordulót sem tartják meg?

Szexis képek a gyönyörű színésznőről! képgaléria

2009.07.30 18:20rtlbulvar.hu

Elképzelhető, hogy a sztárpár már az első házassági évforulóját sem tudja megünnepelni.

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds tavaly szeptemberben mondta ki a boldogító igent, de már most kongatják a fejük felett a vészharangot.

Scarlett és Ryan - már nem boldogok?

- Hivatalosak voltak egy rendezvényre, de nem sokkal az indulás előtt összevesztek. A vita olyan komolyra fordult, hogy Ryan végül nem ment el az eseményre - mesélte a sztárpár egyik barátja.

- Scarlett viszont profiként pózolt a kamerák kereszttüzében, és senki sem vette észre, hogy valami bántja a lelkét -
tette hozzá az ismerős.

Néhány hónapja Scarlett még könnyes szemmel rebegte, hogy Ryan-nel hamarosan örökbe fogadnak egy árvát, hiszen a színész egyik testvérért is örökbe fogadták annak idején.

Úgy tűnik, hogy ezt az ötletét Ryan már valaki mással fogja megvalósítani...

Pálfi György Scarlett Johanssonnal forgatná A szőke ciklont!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.