Főgonosz lesz a néhai Taxisofőr

Al Pacino is James Bond-ért rajong - Képek!

Hollywoodban mindenki Bond filmben akar szerepelni, ezzel a Taxisofőr híres címszereplője sincs másként. Al Pacino mindig is rajongott a James Bond történetekért, így nagy vágya teljesült most szereplésével.

MI sem lettünk Bond lányok - képek! képgaléria

2008.02.15 06:40ma.hu

Ősidők óta rajongunk egyöntetűen a James Bond filmekért, játszotta azt Roger Moore, Sean Connery vagy Daniel Craig, egy a lényeg: mindig erős, vakmerő, sármos és elegáns legyen a figura. A titkosügynök legendás filmjeiben mindenki szívesen vállal még egy picurka szerepet is, Hollywoodban is tapossák egymást a színészek. 

Most a világsztár Al Pacino is "beállt a sorba", mivel azt nyilatkozta nemrég a 67 éves színész, hogy jutalomjátéka Bond ősellenségének megformálása lenne. Hogy hogy nem, a producereknek megesett a szíve Al-en, és odaadták neki a főgonosz figuráját, amit Pacino a soron következő, vagyis 22-ik Bond filmben el is játszhat.

A legújabb történetben Pacino-nak nem lesz túl sok jelenete, de gengsztervezérként nagyon fontos lesz a figura szerepe. Mivel ő már nem tud nyaktörő mutatványokat végrehajtani, fiatalabb kollégája alakítja Bond másik üldözőjét, Mathieu Amalric

James Bond legújabb sztorijában Al Pacino áprilisban vagy májusban kezdi meg a munkát, a londoni Pinewood Stúdióban. A 67 éves világsztár álma valóra válik tehát, Christopher Walken, Christopher Lee és Robert Carlyk után ő játszhatja el a Bondot üldöző főgonoszt. Az új Ian Fleming  megálmodta moziban ismét Daniel Craig akciózik a trükkös öltönyében, valószínűleg újabb kasszasikert hozva az alkotóknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.