Mégsem száll ki a színész?

Amíg mozog, Bond is marad - Daniel Craig nem adja fel!

Tagadta Daniel Craig, brit filmsztár azokat a híreszteléseket, hogy három 007-mozira szóló szerződése után kiszállna a Bond-filmekből - Azt mondta: amíg mozogni tud, Bond marad.

2008.04.08 17:00MTI

"Amíg mozdulni tudok, Bond maradok. Eszem ágában sincs feladni" - tagadta Daniel Craig, brit filmsztár azokat a híreszteléseket, hogy három 007-mozira szóló szerződése után kiszállna a Bond-filmekből.

A 40 éves színész a The Sun című brit pletykalapnak nyilatkozott az Quantum Of Solace című 22. Bond-epizód panamai forgatásán.

Craig két éve a Casino Royale-ban debütált a brit titkosszolgálat hírhedt ügynökeként, s rögtön akkora sikerrel, hogy a kalandfilm minden idők legnagyobb Bond-bevételét hozta: világszerte 325 millió fontot (közel 104 milliárd forint).

Nyilvánvaló, hogy a Bond-sorozat mögött álló Barbara Broccoli producernek esze ágában sincs megszabadulni tőle.

Satsuki és Daniel - házasodni készülnek?

A cikk szerint Broccoli és sztárja kitűnő kapcsolatban vannak egymással. A producernő közbe is vágott, amikor az újságíró az új film meztelen jeleneteiről faggatózott:

"Minden nap megpróbálom rávenni, hogy ledobja a ruháit" - viccelődött. Ám a színész végül bevallotta, hogy a sztoriban "van egy kis meztelenkedés", de azért nem lesz anyaszült meztelen.

A sztár humorral ütötte el a Satsuki Mitchell amerikai producerrel készülő házasságáról szóló híreket: "Ez rendkívül fontos dolog az ember életében. Nem fogok hivatalos bejelentést tenni, mert én nem vagyok a királyi család tagja".

Az újság azonban megszellőztette, hogy a hároméves ismeretség immár komollyá vált: a 29 éves producer, aki naponta meglátogatta a színészt a forgatáson, platinafoglalatú gyémántköves Cartier-gyűrűt kapott Craigtől szerelme zálogául, és a pár bensőséges ceremóniával akar egybekelni az új Bond-bemutató után.

A The Sun forrásának szavait eddig senki sem erősítette meg, az azonban bizonyos, hogy a film premierjére novemberben kerül majd sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.